Vare tilføjet til kurv
Levering tirs, ons, tors & fredag
Fragt fra kun 25,- / Gratis fragt fra 1.000,-

Kontakt os

Skulle du have spørgsmål til din bestilling (husk ordrenummer) er du altid velkommen til at kontakte os. 

Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du skulle have gode ideer eller ønsker til vores sortiment, som vi udvider løbende. 

Sådan kontakter du os 

Send os en besked

Du kan nemt sende os en besked ved at trykke på ikonet i højre nederste hjørne af skærmen. Du modtager en mail tilbage fra os.

Email

Du kan skrive til os på kundeservice@rigtigmad.dk 

Vi plejer at være rap på tasterne, så du hører tilbage fra os hurtigst muligt. Har du spørgsmål til din bestilling, send os da gerne en mail med dit ordrenummer og dit spørgsmål. 

Track & trace

Har du spørgsmål til din 'track & trace'/selve leveringen af din bestilling. Så er den korteste vej til svar at kontakte fragtfirmaet  Xpressen direkte på tlf: 70707795 eller skriv til dem på dist@xpressen.dk, da de har den direkte kontakt med deres chauffører.  

Telefon

Vi bestræber os altid på, at tage telefonen når du ringer, men vi er et lille team, så ofte sidder vi desværre ikke ved telefonen (vores telefoner er åbne man-fre 10-16, tlf. 60 88 33 38). Vi anbefaler derfor altid, at du bare sender os en mail, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Har du spørgsmål til din bestilling, send os da gerne en mail med dit ordrenummer. Har du spørgsmål til din 'track & trace'/selve leveringen af din bestilling. Så kan den korteste vej til svar være at kontakte fragtfirmaet Xpressen direkte på tlf: 70707795 eller skriv til dem på dist@xpressen.dk, da de har den direkte kontakt med deres chauffører. 

  

Rigtigmad.dk ApS

Sleipnersvej 1

4600 Køge