Vare tilføjet til kurv
Levering tirs, ons, tors & fredag
Fragt fra kun 25,- / Gratis fragt fra 1.000,-

Beskrivelse

Vore spareribs er nok den mest smagfulde griseudskæring vi har. De skæres på langs mellem ribbenene, med masser af kød på. Kødet er relativt sejt og kræver langtidstilberedning for at blive godt. Til gengæld bliver du rigeligt belønnet med skønt, velsmagende, mørt og saftigt kød. Tjek opskriften herunder.

Den gode historie

Historien om dyrene fra Varde Ådal, er så idyllisk, som den kan blive i disse tider, hvor enorme konventionelle gårde og industriel fødevareproduktion er det, der sætter normen for danske fødevarer. Familien Kousgaard på 5, mor Eva, far Torben og de 3 sønner Emil, Anton og Asger, driver som deres primære levevej slægtsgården ud fra præmissen om, at gården stort set skal kunne brødføde familien. Og det er på bæredygtig vis, underforstået at økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed i alle henseender er en selvfølge. Grisene bliver født i det fri, i små hytter, og går med deres mor til de er en 2–3 måneder. Herefter samles de i flokke af ca. 30 unggrise i større fælleshytter på marken eller i skoven, hvor de også har adgang til vandhuller. Grisene fodres med økologisk korn, grovfoder og det græs og de rødder, som de selv finder, når de roder i jorden over en periode på 3–4 mdr. til de rammer en slagtevægt på ca. 100 kg. Grisene hentes på marken samme dag, som de skal slagtes, og slagtes på gårdens eget slagteri som ligger få hundrede meter fra marken. Således gøres alt for at grisene ikke udsættes for stress.

Sådan kan du gøre

Krydr ribbenene med salt og peber samt en blanding af finthakket timian, rosmarin, salvie, merian, hvidløg, chili og citronskal. Giv dem ca. 3 timer ved 120 gradere i ovnen og slutteligt 230 grader i ca. 15 minutter. Server ribbenene med en god grov salat af hvidkål, grønkål og fintsnittet æble, marineret med frisk reven peberrod, citronsaft og olivenolie. Prøv gerne opskriften på Langtidsstegte Spareribs med Chili og Krydderurter.

Varde Ådal

Spareribs af Økologisk Dansk Gris

500 - 600 gram

150,00
Created with Lunacy Leveringspriser

Fragt fra kun 25,-

Fri fragt fra 1000,-

Created with Lunacy Leveringsdage

Hver tirsdag, onsdag, torsdag og fredag

100%
ØKOLOGISK
FROST VARE
100%
ØKOLOGISK
FROST VARE

Beskrivelse

Vore spareribs er nok den mest smagfulde griseudskæring vi har. De skæres på langs mellem ribbenene, med masser af kød på. Kødet er relativt sejt og kræver langtidstilberedning for at blive godt. Til gengæld bliver du rigeligt belønnet med skønt, velsmagende, mørt og saftigt kød. Tjek opskriften herunder.

Den gode historie

Historien om dyrene fra Varde Ådal, er så idyllisk, som den kan blive i disse tider, hvor enorme konventionelle gårde og industriel fødevareproduktion er det, der sætter normen for danske fødevarer. Familien Kousgaard på 5, mor Eva, far Torben og de 3 sønner Emil, Anton og Asger, driver som deres primære levevej slægtsgården ud fra præmissen om, at gården stort set skal kunne brødføde familien. Og det er på bæredygtig vis, underforstået at økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed i alle henseender er en selvfølge. Grisene bliver født i det fri, i små hytter, og går med deres mor til de er en 2–3 måneder. Herefter samles de i flokke af ca. 30 unggrise i større fælleshytter på marken eller i skoven, hvor de også har adgang til vandhuller. Grisene fodres med økologisk korn, grovfoder og det græs og de rødder, som de selv finder, når de roder i jorden over en periode på 3–4 mdr. til de rammer en slagtevægt på ca. 100 kg. Grisene hentes på marken samme dag, som de skal slagtes, og slagtes på gårdens eget slagteri som ligger få hundrede meter fra marken. Således gøres alt for at grisene ikke udsættes for stress.

Sådan kan du gøre

Krydr ribbenene med salt og peber samt en blanding af finthakket timian, rosmarin, salvie, merian, hvidløg, chili og citronskal. Giv dem ca. 3 timer ved 120 gradere i ovnen og slutteligt 230 grader i ca. 15 minutter. Server ribbenene med en god grov salat af hvidkål, grønkål og fintsnittet æble, marineret med frisk reven peberrod, citronsaft og olivenolie. Prøv gerne opskriften på Langtidsstegte Spareribs med Chili og Krydderurter.

Ingredienser:

Økologisk grisekød. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

272,73 kr. pr. kg