Vare tilføjet til kurv
Levering tirs, ons, tors & fredag
Fragt fra kun 25,- / Gratis fragt fra 1.000,-

Beskrivelse

Presa er den skære del af nakken. Et flot stykke fuldstændigt reelt kød, der helt sikkert gør sig bedst som en steg. Kødet er skært, forholdsvist magert og mørkt. Smagen er dyb, intens, rig og ren som kun dyr der har levet udendørs hele deres liv med ordentligt, naturligt foder, smager. Kødet vil have et naturligt lag af fedt, og er ikke magert, som det svinekød du måske kender. Alt vores sortfodsgris er selvfølgelig af kvaliteten Iberico de Bellota - vogt dig for efterligner.

Den gode historie

Husk at når du sammenligner Iberico gris, altså grisekød fra Spanien, så der er stor forskel på de forskellige kvaliteter af Iberico gris. Dem vi sælger her på Rigtigmad.dk er udelukkende af den højeste kvalitet af racen Spansk Sortfodsgris,og udelukkende af Bellota kvalitet. De lever hele deres liv under åben himmel på La dehesa, højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal, og HVER GRIS har 2 hektarer natur til deres disposition. Fra 1. oktober til slagtningen begynder i midten af december, lever grisene udelukkende af agern og græs, som de selv finder, og tager på den diæt, 1 kg. på hver dag. Den stramme diæt sikrer ligeledes en sammensætning af fedtsyrer, der for over 70 % vedkommende er den samme som i olivenolie. 

Sådan kan du gøre

Pluk gerne kviste af frisk timian, rosmarin og salvie ud over stegen inden den sættes i ovnen. Servér gerne kødet med en garniture der smager af dens hjemland. Marinerede blade af hjertesalat, en tomatsalat med oliven og skalotteløg eller måske grillede grøntsager. Du kan også prøve Stegt Presa med nye Grøntsager og Smør Vinaigrette.

Rigtigmad

Presa/Nakke af Fritgående Agernfodret Spansk Sortfodsgris

600 - 800 gram

252,00
Created with Lunacy Leveringspriser

Fragt fra kun 25,-

Fri fragt fra 1000,-

Created with Lunacy Leveringsdage

Hver tirsdag, onsdag, torsdag og fredag

FROST VARE
FROST VARE

Beskrivelse

Presa er den skære del af nakken. Et flot stykke fuldstændigt reelt kød, der helt sikkert gør sig bedst som en steg. Kødet er skært, forholdsvist magert og mørkt. Smagen er dyb, intens, rig og ren som kun dyr der har levet udendørs hele deres liv med ordentligt, naturligt foder, smager. Kødet vil have et naturligt lag af fedt, og er ikke magert, som det svinekød du måske kender. Alt vores sortfodsgris er selvfølgelig af kvaliteten Iberico de Bellota - vogt dig for efterligner.

Den gode historie

Husk at når du sammenligner Iberico gris, altså grisekød fra Spanien, så der er stor forskel på de forskellige kvaliteter af Iberico gris. Dem vi sælger her på Rigtigmad.dk er udelukkende af den højeste kvalitet af racen Spansk Sortfodsgris,og udelukkende af Bellota kvalitet. De lever hele deres liv under åben himmel på La dehesa, højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal, og HVER GRIS har 2 hektarer natur til deres disposition. Fra 1. oktober til slagtningen begynder i midten af december, lever grisene udelukkende af agern og græs, som de selv finder, og tager på den diæt, 1 kg. på hver dag. Den stramme diæt sikrer ligeledes en sammensætning af fedtsyrer, der for over 70 % vedkommende er den samme som i olivenolie. 

Sådan kan du gøre

Pluk gerne kviste af frisk timian, rosmarin og salvie ud over stegen inden den sættes i ovnen. Servér gerne kødet med en garniture der smager af dens hjemland. Marinerede blade af hjertesalat, en tomatsalat med oliven og skalotteløg eller måske grillede grøntsager. Du kan også prøve Stegt Presa med nye Grøntsager og Smør Vinaigrette.

Ingredienser:

Sortfodsgris af Bellota kvalitet. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

360 kr. pr. kg