Vare tilføjet til kurv
Levering tirs, ons, tors & fredag
Fragt fra kun 25,- / Gratis fragt fra 1.000,-

 

Beskrivelse

Her får du en mere klassisks koteletudskæring fra vores spanske venner. De er skåret tyndere end koteletterne fra danske Varde Ådal, som du måske allerede kender. Men kødet er smukt og mørkt, og med en fedtmarmorering som giver et fantastisk saftigt stykke kød med en dyb smag. Alt vores sortfodsgris er selvfølgelig af kvaliteten Iberico de Bellota - vogt dig for efterligner.

Den gode historie

Husk at når du sammenligner Iberico gris, altså grisekød fra Spanien, så der er stor forskel på de forskellige kvaliteter af Iberico gris. Dem vi sælger her på Rigtigmad.dk er udelukkende af den højeste kvalitet af racen Spansk Sortfodsgris,og udelukkende af Bellota kvalitet. De lever hele deres liv under åben himmel på La dehesa, højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal, og HVER GRIS har 2 hektarer natur til deres disposition. Fra 1. oktober til slagtningen begynder i midten af december, lever grisene udelukkende af agern og græs, som de selv finder, og tager på den diæt, 1 kg. på hver dag. Den stramme diæt sikrer ligeledes en sammensætning af fedtsyrer, der for over 70 % vedkommende er den samme som i olivenolie. 

Sådan kan du gøre

Krydr og steg koteletterne omhyggeligt og server dem som du plejer, blot for at smage forskellen. Du kan naturligvis også servere dine sortfodsgriskoteletter med et lidt mere spansk tilbehør i form af en skøn kompot af peberfrugter, tomat & rødløg, der har fået lov til at snurre med et godt skvæt god olivenolie, hvidløg, rosmarin og røget paprika. 

Rigtigmad

Lomo/ Koteletter af Spansk Bellota Sortfodsgris

500 gram

195,00
Created with Lunacy Leveringspriser

Fragt fra kun 25,-

Fri fragt fra 1000,-

Created with Lunacy Leveringsdage

Hver tirsdag, onsdag, torsdag og fredag

FROST VARE
FROST VARE

 

Beskrivelse

Her får du en mere klassisks koteletudskæring fra vores spanske venner. De er skåret tyndere end koteletterne fra danske Varde Ådal, som du måske allerede kender. Men kødet er smukt og mørkt, og med en fedtmarmorering som giver et fantastisk saftigt stykke kød med en dyb smag. Alt vores sortfodsgris er selvfølgelig af kvaliteten Iberico de Bellota - vogt dig for efterligner.

Den gode historie

Husk at når du sammenligner Iberico gris, altså grisekød fra Spanien, så der er stor forskel på de forskellige kvaliteter af Iberico gris. Dem vi sælger her på Rigtigmad.dk er udelukkende af den højeste kvalitet af racen Spansk Sortfodsgris,og udelukkende af Bellota kvalitet. De lever hele deres liv under åben himmel på La dehesa, højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal, og HVER GRIS har 2 hektarer natur til deres disposition. Fra 1. oktober til slagtningen begynder i midten af december, lever grisene udelukkende af agern og græs, som de selv finder, og tager på den diæt, 1 kg. på hver dag. Den stramme diæt sikrer ligeledes en sammensætning af fedtsyrer, der for over 70 % vedkommende er den samme som i olivenolie. 

Sådan kan du gøre

Krydr og steg koteletterne omhyggeligt og server dem som du plejer, blot for at smage forskellen. Du kan naturligvis også servere dine sortfodsgriskoteletter med et lidt mere spansk tilbehør i form af en skøn kompot af peberfrugter, tomat & rødløg, der har fået lov til at snurre med et godt skvæt god olivenolie, hvidløg, rosmarin og røget paprika. 

Ingredienser:

Sortfodsgris af Bellota kvalitet. Altid 100 % naturligt indhold.

Leveres som frostvare.

390.00 kr. pr. kg