Vare tilføjet til kurv
Levering tirs, ons, tors & fredag
Fragt fra kun 25,- / Gratis fragt fra 1.000,-

Beskrivelse

Hamburger “bøfferne” af spansk sortfodsgris er et produkt i særklasse. Kødet til hamburguesas skæres af de smukke fedtmarmorerede grisenakker, som er tilbage når Presaen, den skære del af nakken, er skåret fra. Bøfferne er guddommelige saftige og smager himmelsk og rent af sortfodsgris, uden nogen som helst dikkedarer. Alt vores sortfodsgris er selvfølgelig af kvaliteten Iberico de Bellota - vogt dig for efterligner.

Den gode historie

Husk at når du sammenligner Iberico gris, altså grisekød fra Spanien, så der er stor forskel på de forskellige kvaliteter af Iberico gris. Dem vi sælger her på Rigtigmad.dk er udelukkende af den højeste kvalitet af racen Spansk Sortfodsgris,og udelukkende af Bellota kvalitet. De lever hele deres liv under åben himmel på La dehesa, højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal, og HVER GRIS har 2 hektarer natur til deres disposition. Fra 1. oktober til slagtningen begynder i midten af december, lever grisene udelukkende af agern og græs, som de selv finder, og tager på den diæt, 1 kg. på hver dag. Den stramme diæt sikrer ligeledes en sammensætning af fedtsyrer, der for over 70 % vedkommende er den samme som i olivenolie. 

Sådan kan du gøre

Krydr omhyggeligt “bøfferne” med friskkværnet sort peber og groft salt og steg dem 2 - 3 minutter på hver side på en varm pande eller endnu bedre på grillen. Min favorit version består af en grillet hamburguesas, belagt med en skive langtidsbagt bøftomat, en halv grillet avocado, sprødstegt chipotle bacon og et spejlæg. Prøv evt. denne opskrift på "burger" af Spansk Sortfodsgris.

Hamburguesas de Bellota af Fritgående Agernfodret Spansk Sortfodsgris

2 stk, 360 gram

81,00
Created with Lunacy Leveringspriser

Fragt fra kun 25,-

Fri fragt fra 1000,-

Created with Lunacy Leveringsdage

Hver tirsdag, onsdag, torsdag og fredag

FROST VARE
FROST VARE

Beskrivelse

Hamburger “bøfferne” af spansk sortfodsgris er et produkt i særklasse. Kødet til hamburguesas skæres af de smukke fedtmarmorerede grisenakker, som er tilbage når Presaen, den skære del af nakken, er skåret fra. Bøfferne er guddommelige saftige og smager himmelsk og rent af sortfodsgris, uden nogen som helst dikkedarer. Alt vores sortfodsgris er selvfølgelig af kvaliteten Iberico de Bellota - vogt dig for efterligner.

Den gode historie

Husk at når du sammenligner Iberico gris, altså grisekød fra Spanien, så der er stor forskel på de forskellige kvaliteter af Iberico gris. Dem vi sælger her på Rigtigmad.dk er udelukkende af den højeste kvalitet af racen Spansk Sortfodsgris,og udelukkende af Bellota kvalitet. De lever hele deres liv under åben himmel på La dehesa, højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal, og HVER GRIS har 2 hektarer natur til deres disposition. Fra 1. oktober til slagtningen begynder i midten af december, lever grisene udelukkende af agern og græs, som de selv finder, og tager på den diæt, 1 kg. på hver dag. Den stramme diæt sikrer ligeledes en sammensætning af fedtsyrer, der for over 70 % vedkommende er den samme som i olivenolie. 

Sådan kan du gøre

Krydr omhyggeligt “bøfferne” med friskkværnet sort peber og groft salt og steg dem 2 - 3 minutter på hver side på en varm pande eller endnu bedre på grillen. Min favorit version består af en grillet hamburguesas, belagt med en skive langtidsbagt bøftomat, en halv grillet avocado, sprødstegt chipotle bacon og et spejlæg. Prøv evt. denne opskrift på "burger" af Spansk Sortfodsgris.

Ingredienser:

100% spansk sortfodsgris. Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som frostvare.

225 kr. pr. kg