Vare tilføjet til kurv
Levering tirs, ons, tors & fredag
Fragt fra kun 25,- / Gratis fragt fra 1.000,-

Beskrivelse

Vores spanske grisekamme med ben skæres af den tynde del af ryggen, som sagt med ben. Kødet er mørkt, smagfuldt, utroligt saftigt og meget ulig en kam, som man typisk kender. Alt vores sortfodsgris er selvfølgelig af kvaliteten Iberico de Bellota - vogt dig for efterligner.

Den gode historie

Husk at når du sammenligner Iberico gris, altså grisekød fra Spanien, så der er stor forskel på de forskellige kvaliteter af Iberico gris. Dem vi sælger her på Rigtigmad.dk er udelukkende af den højeste kvalitet af racen Spansk Sortfodsgris,og udelukkende af Bellota kvalitet. De lever hele deres liv under åben himmel på La dehesa, højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal, og HVER GRIS har 2 hektarer natur til deres disposition. Fra 1. oktober til slagtningen begynder i midten af december, lever grisene udelukkende af agern og græs, som de selv finder, og tager på den diæt, 1 kg. på hver dag. Den stramme diæt sikrer ligeledes en sammensætning af fedtsyrer, der for over 70 % vedkommende er den samme som i olivenolie. 

Sådan kan du gøre

Fjern evt sølvhinden og skær evt. kammene ud i koteletter med et enkelt ben på. Undlad meget gerne de sædvanlige søde bbq marinader, men mariner dem istedet i god olivenolie, plukket rosmarin, lidt finthakket chili eller røget paprika. Krydr med salt og peber og grill dem omhyggeligt og smag så, hvor godt en god gris kan smage. 

Rigtigmad

Chuletero/French Rack af Spansk Bellota Sortfodsgris

1.0-1.4 kg

390,00
Created with Lunacy Leveringspriser

Fragt fra kun 25,-

Fri fragt fra 1000,-

Created with Lunacy Leveringsdage

Hver tirsdag, onsdag, torsdag og fredag

FROST VARE
FROST VARE

Beskrivelse

Vores spanske grisekamme med ben skæres af den tynde del af ryggen, som sagt med ben. Kødet er mørkt, smagfuldt, utroligt saftigt og meget ulig en kam, som man typisk kender. Alt vores sortfodsgris er selvfølgelig af kvaliteten Iberico de Bellota - vogt dig for efterligner.

Den gode historie

Husk at når du sammenligner Iberico gris, altså grisekød fra Spanien, så der er stor forskel på de forskellige kvaliteter af Iberico gris. Dem vi sælger her på Rigtigmad.dk er udelukkende af den højeste kvalitet af racen Spansk Sortfodsgris,og udelukkende af Bellota kvalitet. De lever hele deres liv under åben himmel på La dehesa, højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal, og HVER GRIS har 2 hektarer natur til deres disposition. Fra 1. oktober til slagtningen begynder i midten af december, lever grisene udelukkende af agern og græs, som de selv finder, og tager på den diæt, 1 kg. på hver dag. Den stramme diæt sikrer ligeledes en sammensætning af fedtsyrer, der for over 70 % vedkommende er den samme som i olivenolie. 

Sådan kan du gøre

Fjern evt sølvhinden og skær evt. kammene ud i koteletter med et enkelt ben på. Undlad meget gerne de sædvanlige søde bbq marinader, men mariner dem istedet i god olivenolie, plukket rosmarin, lidt finthakket chili eller røget paprika. Krydr med salt og peber og grill dem omhyggeligt og smag så, hvor godt en god gris kan smage. 

Ingredienser:

Sortfodsgris af Bellota kvalitet. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

325 kr. pr. kg