Vare tilføjet til kurv
Levering tirs, ons, tors & fredag
Fragt fra kun 25,- / Gratis fragt fra 1.000,-

Beskrivelse

Saltet og lufttørret bov af spansk sortfodsgris. Bovene modner i 22 mdr. Intet andet ud over traditionelt håndværk, kød, salt og tid. Betegnelsen Nature indikerer, at der ikke anvendes konserveringsmidler og nitrit, farvestoffer eller surhedsregulerende midler. Paleta er typisk dybere og mørkere i farven og smagen end jamon. Alt vores sortfodsgris er selvfølgelig af kvaliteten Iberico de Bellota - vogt dig for efterligner.

Den gode historie

Sortfodsgrisene også kendt som Pata Negra de Iberico lever hele deres liv under åben himmel på La Dehesa, højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal, og hver gris har 2 hektar natur til deres rådighed. Fra 1. oktober til slagtningen begynder i midten af december, lever grisene udelukkende af agern og græs, de selv finder, og de tager på den diæt ca 1 kg på hver dag. Kombinationen sikrer ligeledes en sammensætning af fedtsyrer, der for over 70 % vedkommende er den samme som i olivenolie. Kun denne kvalitet får betegnelsen Bellota, som betyder agern på spansk. Grisene er ved slagtning 18-24 måneder og vejer op mod 200 kg modsat en dansk gris, der slagtes i en alder af 5 måneder med en vægt på ca 80 kg. 

Sådan kan du gøre

Tag paletaenen ud af køleskabet, inden den skal nydes. Server skiverne på en tapas tallerken, eller server den solo så den dybe, intense smag får lov at stå for sig selv. 

Rigtigmad

Paleta Bellota af Fritgående Agernfodret Spansk Sortfodsgris

100 gram

175,00
Created with Lunacy Leveringspriser

Fragt fra kun 25,-

Fri fragt fra 1000,-

Created with Lunacy Leveringsdage

Hver tirsdag, onsdag, torsdag og fredag

UDEN
GLUTEN
UDEN
LAKTOSE
UDEN
SUKKER
UDEN
GMO
KØLE VARE
UDEN
GLUTEN
UDEN
LAKTOSE
UDEN
SUKKER
UDEN
GMO
KØLE VARE

Beskrivelse

Saltet og lufttørret bov af spansk sortfodsgris. Bovene modner i 22 mdr. Intet andet ud over traditionelt håndværk, kød, salt og tid. Betegnelsen Nature indikerer, at der ikke anvendes konserveringsmidler og nitrit, farvestoffer eller surhedsregulerende midler. Paleta er typisk dybere og mørkere i farven og smagen end jamon. Alt vores sortfodsgris er selvfølgelig af kvaliteten Iberico de Bellota - vogt dig for efterligner.

Den gode historie

Sortfodsgrisene også kendt som Pata Negra de Iberico lever hele deres liv under åben himmel på La Dehesa, højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal, og hver gris har 2 hektar natur til deres rådighed. Fra 1. oktober til slagtningen begynder i midten af december, lever grisene udelukkende af agern og græs, de selv finder, og de tager på den diæt ca 1 kg på hver dag. Kombinationen sikrer ligeledes en sammensætning af fedtsyrer, der for over 70 % vedkommende er den samme som i olivenolie. Kun denne kvalitet får betegnelsen Bellota, som betyder agern på spansk. Grisene er ved slagtning 18-24 måneder og vejer op mod 200 kg modsat en dansk gris, der slagtes i en alder af 5 måneder med en vægt på ca 80 kg. 

Sådan kan du gøre

Tag paletaenen ud af køleskabet, inden den skal nydes. Server skiverne på en tapas tallerken, eller server den solo så den dybe, intense smag får lov at stå for sig selv. 

Ingredienser:

Svinebov fra Pata Negra de Iberico Bellota, havsalt. Altid 100 % naturligt indhold. 

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1520kj/365kcal, Fedt 26g, heraf mættede fedtsyrer 7,6g, Kulhydrat <0,1g, heraf sukkerarter 0g, Protein 38g, Salt 3,1g.

Leveres som kølevare.

1.750 kr. pr. kg