Vare tilføjet til kurv
Levering tirs, ons, tors & fredag
Fragt fra kun 25,- / Gratis fragt fra 1.000,-

Beskrivelse

Her får du vores bud på en lidt anderledes ostepølse. Vi har forsøgt at holde den i tråd med det spanske, og har her parret kødet fra vores pragtfulde iberiske agernspisende grise med den spanske nationalost, Manchego. Den understøttes af sødmen og umamien fra soltørrede tomater samt et hint af rosmarin.

Den gode historie

Pølsen består af virkelig gode og rene råvarer. Ingen mel, nitritsalt, konserveringsmidler eller anden form for kemi. Traditionelt pølsemagerhåndværk tilsat en smule kokkeinnovation. Det er sådan vi synes en pølse skal være. 100 % naturlig og med en tydelig smag af det den er lavet af. De spanske sortfodsgrise lever hele deres liv under åben himmel på La dehesa, højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal, og HVER GRIS har 2 hektarer natur til deres disposition. Fra 1. oktober til slagtningen begynder i midten af december, lever grisene udelukkende af agern og græs, som de selv finder, og tager på den diæt, 1 kg. på hver dag. Den stramme diæt sikrer ligeledes en sammensætning af fedtsyrer, der for over 70 % vedkommende er den samme som i olivenolie. 

Sådan kan du gøre

Steg eller grill pølsen så skindet bliver sprødt og gyldent. Pølserne gør sig godt med en skøn tomatsalat med masser af salatløg, persille, sherryvineddike og masser af olivenolie. 

Rigtigmad

Grillpølse af Spansk Bellota Sortfordsgris m/Manchego, Rosmarin & Soltørrede Tomater

2 stk., 240 gram

69,00
Created with Lunacy Leveringspriser

Fragt fra kun 25,-

Fri fragt fra 1000,-

Created with Lunacy Leveringsdage

Hver tirsdag, onsdag, torsdag og fredag

UDEN
GLUTEN
UDEN
SUKKER
UDEN
GMO
FROST VARE
UDEN
GLUTEN
UDEN
SUKKER
UDEN
GMO
FROST VARE

Beskrivelse

Her får du vores bud på en lidt anderledes ostepølse. Vi har forsøgt at holde den i tråd med det spanske, og har her parret kødet fra vores pragtfulde iberiske agernspisende grise med den spanske nationalost, Manchego. Den understøttes af sødmen og umamien fra soltørrede tomater samt et hint af rosmarin.

Den gode historie

Pølsen består af virkelig gode og rene råvarer. Ingen mel, nitritsalt, konserveringsmidler eller anden form for kemi. Traditionelt pølsemagerhåndværk tilsat en smule kokkeinnovation. Det er sådan vi synes en pølse skal være. 100 % naturlig og med en tydelig smag af det den er lavet af. De spanske sortfodsgrise lever hele deres liv under åben himmel på La dehesa, højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal, og HVER GRIS har 2 hektarer natur til deres disposition. Fra 1. oktober til slagtningen begynder i midten af december, lever grisene udelukkende af agern og græs, som de selv finder, og tager på den diæt, 1 kg. på hver dag. Den stramme diæt sikrer ligeledes en sammensætning af fedtsyrer, der for over 70 % vedkommende er den samme som i olivenolie. 

Sådan kan du gøre

Steg eller grill pølsen så skindet bliver sprødt og gyldent. Pølserne gør sig godt med en skøn tomatsalat med masser af salatløg, persille, sherryvineddike og masser af olivenolie. 

Ingredienser:

80% Svinekød (Spanien), 10% manchego OST* (pasteuriseret får mælk*, mælkesyrekultur, osteløbe, kalciumchlorid) vand, 1,5% soltørrede tomater, 0,2% rosmarin*, krydderier*, havsalt, svinetarm. * = Økologisk. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1073kJ / 239 kcal, Fedt 23g, Heraf mættede fedtsyrer 12g, Kulhydrat 0g, Heraf sukkerarter 0g, Protein 16g, Salt 1,7g.

Leveres som frostvare.

287,50 kr. pr. kg