Vare tilføjet til kurv
Levering tirs, ons, tors & fredag
Fragt fra kun 25,- / Gratis fragt fra 1.000,-

Beskrivelse

Vores økologiske kalveentrecotes skæres af midten af kalveryggen, hvor kødet er mest skært. Det er mindre marmoreret end både kalveribeye, men dog ikke helt så skært som mørbraden og smager typisk af mere. Fjerner man hinden og fedtkanten, så har man et helt reelt stykke kød. NB! Udskæringen her er ret populær, så desværre har vi begrænsede mængder. Det skyldes, at vi har taget et valg om at arbejde sammen med en mindre dansk producent, der er kvalitetsbevidst og med en god historie. Vores landmand slagter kun et begrænset antal kalve af gangen, så hele dyret bliver brugt, og da der fra naturens side er begrænset antal entrecotes på en kalv, sker det, at udskæringen er udsolgt i ny og næ. Vi håber på din forståelse.

Den gode historie

Godt græsfodret kalvekød er svært at finde i Danmark, og endnu sværere bliver det, hvis det skal være økologisk. Vores økologiske kalve opdrættes, slagtes og opskæres af Familien Kousgaard. Tyrekalvene, der som oftest er uønskede i konventionel produktion, og derfor aflives og bortskaffes, sættes i stedet sammen med “ammetanter” på græs det meste af året, men sættes om vinteren på stald, på en diæt bestående af hø, græsensilage og græspiller. En diæt meget tæt på det dyrene naturligt ville leve af, hvis de var vilde. Historien om dyrene fra Varde Ådal, er så idyllisk, som den kan blive i disse tider, hvor enorme konventionelle gårde og industriel fødevareproduktion er det, der sætter normen for danske fødevarer. Familien Kousgaard på 5, mor Eva, far Torben og de 3 sønner Emil, Anton og Asger, driver som deres primære levevej slægtsgården ud fra præmissen om, at gården stort set skal kunne brødføde familien. Og det på bæredygtig vis, underforstået at økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed i alle henseender er en selvfølge. 

Sådan kan du gøre

Krydr dine entrecotes med lidt friskhakket salvie eller rosmarin, samt salt og friskkværnet sort peber. Steg dem ved god varme 3 - 4 minutter på hver side på panden eller grillen. Lad dem hvile mindst 5 minutter inden de får endnu en tur på varmen, inden servering. 

Varde Ådal

Entrecôtes af Græsfodret Økologisk Dansk Kalv

2 stk., 350 - 400 gram

265,00
Created with Lunacy Leveringspriser

Fragt fra kun 25,-

Fri fragt fra 1000,-

Created with Lunacy Leveringsdage

Hver tirsdag, onsdag, torsdag og fredag

100%
ØKOLOGISK
FROST VARE
100%
ØKOLOGISK
FROST VARE

Beskrivelse

Vores økologiske kalveentrecotes skæres af midten af kalveryggen, hvor kødet er mest skært. Det er mindre marmoreret end både kalveribeye, men dog ikke helt så skært som mørbraden og smager typisk af mere. Fjerner man hinden og fedtkanten, så har man et helt reelt stykke kød. NB! Udskæringen her er ret populær, så desværre har vi begrænsede mængder. Det skyldes, at vi har taget et valg om at arbejde sammen med en mindre dansk producent, der er kvalitetsbevidst og med en god historie. Vores landmand slagter kun et begrænset antal kalve af gangen, så hele dyret bliver brugt, og da der fra naturens side er begrænset antal entrecotes på en kalv, sker det, at udskæringen er udsolgt i ny og næ. Vi håber på din forståelse.

Den gode historie

Godt græsfodret kalvekød er svært at finde i Danmark, og endnu sværere bliver det, hvis det skal være økologisk. Vores økologiske kalve opdrættes, slagtes og opskæres af Familien Kousgaard. Tyrekalvene, der som oftest er uønskede i konventionel produktion, og derfor aflives og bortskaffes, sættes i stedet sammen med “ammetanter” på græs det meste af året, men sættes om vinteren på stald, på en diæt bestående af hø, græsensilage og græspiller. En diæt meget tæt på det dyrene naturligt ville leve af, hvis de var vilde. Historien om dyrene fra Varde Ådal, er så idyllisk, som den kan blive i disse tider, hvor enorme konventionelle gårde og industriel fødevareproduktion er det, der sætter normen for danske fødevarer. Familien Kousgaard på 5, mor Eva, far Torben og de 3 sønner Emil, Anton og Asger, driver som deres primære levevej slægtsgården ud fra præmissen om, at gården stort set skal kunne brødføde familien. Og det på bæredygtig vis, underforstået at økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed i alle henseender er en selvfølge. 

Sådan kan du gøre

Krydr dine entrecotes med lidt friskhakket salvie eller rosmarin, samt salt og friskkværnet sort peber. Steg dem ved god varme 3 - 4 minutter på hver side på panden eller grillen. Lad dem hvile mindst 5 minutter inden de får endnu en tur på varmen, inden servering. 

Ingredienser:

Økologisk Kalvekød. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

706,47 kr. pr. kg